Tipărire
Părinte: Newsflashes
Categorie: Newsflash
Accesări: 2161

afis nocturna general 20septembrie site

Tema de anul acesta a Nocturnei Bibliotecilor la Biblioteca Națională este CARTEA însăși, văzută ca principală sursă de inspiraţie pentru alte ARTE. Întrupată mai întâi într-o carte, o poveste se desprinde de ea și de autorul ei, participând la cristalizarea altor forme și creații artistice. Prin intermediul momentelor incluse în agenda programului Ai Carte, ai Arte!, vom face trecerea de la carte la muzică, dans, film (artistic și documentar) și spectacol de teatru.

Programul Ai Carte, ai Arte! își propune activarea relației dintre cititor, carte și bibliotecă, livrarea unei imagini mai ample asupra fenomenului artistic contemporan, asupra filiațiilor care există între creațiile artistice și cărți.

Nocturna Bibliotecilor la Biblioteca Națională – Ai Carte, ai Arte! se desfășoară vineri, 29 septembrie 2017, în intervalul orar 18.00-24.00

Tema de anul acesta a Nocturnei Bibliotecilor la Biblioteca Națională este CARTEA însăși, văzută ca principală sursă de inspiraţie pentru alte ARTE. Întrupată mai întâi într-o carte, o poveste se desprinde de ea și de autorul ei, participând la cristalizarea altor forme și creații artistice. Prin intermediul momentelor incluse în agenda programului Ai Carte, ai Arte!, vom face trecerea de la carte la muzică, dans, film (artistic și documentar) și spectacol de teatru. Programul Ai Carte, ai Arte! își propune activarea relației dintre cititor, carte și bibliotecă, livrarea unei imagini mai ample asupra fenomenului artistic contemporan, asupra filiațiilor care există între creațiile artistice și cărți.

Nocturna Bibliotecilor la Biblioteca Națională – Ai Carte, ai Arte! se desfășoară vineri, 29 septembrie 2017, în intervalul orar 18.00-24.00

Copiii, alături de părinţii lor, vor avea parte, în 29 septembrie 2017, între orele 10.00-21.00, de un program special, intitulat De dimineaţă până-n seară: un maraton cultural pentru copii, cu ocazia Nocturnei Bibliotecilor. Programul include concerte de pian, ateliere de lectură, robotică, colaj, piese de teatru, storytelling etc.

[SURSA]