Tipărire
Părinte: Acces Deschis (OA)
Categorie: Despre&Promovare
Accesări: 2751

Stimați colegi,

Sigla Accesului Deschis în România (versiune beta)Portalul dedicat Accesului Deschis în România a fost ridicat online și se află în versiune beta. Ce înseamnă acest lucru?

Avem un spațiu dedicat și o structură web dedicată pentru a disemina și dezbate cele mai interesante și fierbinți subiecte legate de Accesul Deschis și promovarea acestuia în România. Tot acest spațiu se dorește a fi o punte cu proiectele și politicile existente sau care sunt în dezbatere la nivel european și național.

Secțiunea dedicată Accesului Deschis pe nodul comunității Kosson nu-și va încheia activitatea, ci va fi ca o punte de informare cu portalul www.acces-deschis.ro.

Ce înseamnă acest lucru? 

Informația de volum care privește traduceri, articole de mari dimensiuni, studii și tot ce constituie opere de mai largă întindere, vor fi prezentate spre consultare pe www.acces-deschis.ro iar la www.kosson.ro/acces-deschis se vor trece în revistă în acord cu structura existentă deja.

Mulțumim tuturor celor care au ajutat cu idei sau au pus inimă și fie și numai o vorbă bună de încurajare. Voi sunteți nucleul acestui efort.

Ce urmează?

Dar până la împlinirea tuturor acestor lucruri, vă invităm să fiți răbdători și îngăduitori.

Vă rugăm să fiți semnatarii unui document important pentru mișcarea românească: Înțelegerea Accesului Deschis la startad.kosson.ro. Acolo unde se dorește semnarea la nivel instituțional este îndeajuns semnătura directorului și trimiterea siglei instituției pe kosson at gmail.com.

Cu drag,