reprezentare logo Kosson

Manifestul pentru o campanie de promovare a artelor la nivel european

Suntem mulți cei care prețuiesc și modelează culturile europene contemporane. Suntem mult mai mulți. Suntem mult mai mulți decât producătorii și consumatorii. Suntem dedicați dreptului la cultură, educație și cultură civică activă.
 


Credem că o îndelungată tradiție a finanțării publice a artelor peste tot în Europa oferă diversității, accesibilității și calității artelor să ne fie accesibile. Artele, cultura și umanioarele ne implică și ne inspiră stimulându-ne să lansăm provocări lumii în care trăim.Investind în arte de la grădiniță până la senectute creștem societăți care sunt creative, inovative, democratice bucurându-se de diversitate. Să ne re-modelăm investiția publică pe termen lung care contribuie la progresul uman, social și al mediului.

Guvernele naționale și creatorii politicilor din UE în acest moment iau decizii privind următorul buget al Uniunii care va influiența sprijinul acordat activităților culturale pe următorii zece ani de care vor beneficia toți cei care trăiesc în Europa.

ACUM ESTE TIMPUL să ne facem vocea auzită - semnați manifestul suntem mult mai mulți! {sharethis}