Tipărire
Părinte: Newsflash
Categorie: La zi
Accesări: 5422

Internetul înseamnă libertate.

banner newsfeed facebook 1200x630px 72dpi

Dar nu va mai fi așa pentru mult timp. O nouă propunere de directivă europeană pune în pericol libertatea de exprimare pe Internet prin implementarea unor filtre automate de conținut.

Vineri, 6 octombrie, între 14:00-16:00, ne întâlnim la TechHub București, să discutăm în cadrul unei mese rotunde care sunt efectele Upload Filter pentru mediul online și business-urile digitale românești.

I-am invitat pe Cristian China Birta (Kooperativa 2.0), pe Andrei Radu (CEO Gala Premiilor E-Commerce & Co-Founder TRUSTED.ro) și alți antreprenori și profesioniști din zona tehnică, experți în politică europeană și cetățeni implicați în zona digitală, pentru a dezbate Articolul 13 din propunerea de directivă pentru reforma copyright în UE.

Fă-ți vocea auzită și înscrie-te la eveniment.

În septembrie, ApTI a lansat o campanie video despre reforma copyright în UE. Am intervievat video 10 persoane din medii diferite pentru a vedea cum ne va afecta noua propunere de directivă. Am aflat că discuțiile la nivel european sunt foarte avansate și că este nevoie de tine să le spui europarlamentarilor că propunerea NU răspunde cerințelor tale actuale în mediul digital.

Implică-te și corectează! Află mai multe aici.