reprezentare logo Kosson

Umanioare Digitale

Resursele acestei categorii vin să completeze competențele specialiștilor din științele informării prin completare fericită și cu alte ramuri de activitate ale umanioarelor.

Ce sunt Umanioarele Digitale? Cum se înfiripă această ramură de cercetare umană la Cluj și alte multe amănunte despre o sesiune de instruire.

EncodingAPostcard01Închipuiți-vă că sunteți pasionat de trecut, că doriți să accesați cât mai multe informații care ar putea să vă ofere un context bogat cu privirea la un moment pe care-l considerați a fi crucial.
Pe masă nu aveți mai mult de câteva elemente pe care le cunoașteți deja. Deschizând browserul descoperiți câteva noduri web editate de specialiști ai epocii și fini cunoscători ai acesteia. Tocmai ați mai făcut un pas și ați găsit faptul că un set de mai multe documente disparate ca prezență fizică, conduc către confirmarea unei bănuieli mai vechi. Două grafice mai departe și câteva mistere deslușite cu privire la felul în care scribii și tălmacii obișnuiau să facă însemnările completează potrivit tot ceea ce ați fi dorit să aflați.

Add a comment