reprezentare logo Kosson

Timpul a trecut și ceea ce exista ca singur depozit pe Github la https://github.com/kosson/javascript-invat-eu-inveti-si-tu s-a transformat într-o serie. Au apărut rând pe rând alte repo-uri dedicate învățării tehnologiilor web.

Pentru a realiza materialele din seria Învăț eu, înveți și tu de pe contul de Github https://github.com/kosson  este nevoie de multă cafea și mai ales timp. Când m-am apucat să scriu  materiale de învățare pentru programarea în Javascript, acum aproape  patru ani, nu m-am gândit să fac publice eforturile mele și am urcat  acest deal în intimitate așa cum se face.

La  un moment dat, văzând ce greu este să înveți continuu tehnologiile care  animă dezvoltarea web-ului, am considerat că cel mai bine este să scriu  despre fiecare componentă pe care a trebuit să o incorporez în practica  proprie și așa s-a născut seria „Învăț eu, înveți și tu”.

A  fost natural să folosesc Github-ul ca pe o platformă editorială ideală  pentru a scrie materialele. Astfel, fiecare carte, fiecare tehnologie pe  care am studiat-o și pe care o aprofundez, s-a materializat într-un  repo pe Github.

Motivul  principal este legat de necesitatea ca materiale scrise în limba română  să fie disponibile celor care au nevoie de ele. Al doilea motiv este  cel al sprijinirii începătorilor, care poate se lovesc mereu de bariera  de limbă atunci când studiază tehnologiile web. Iar al treilea motiv  este unul legat de folosul efortului propriu. Ce folos ar fi dacă numai  eu învăț aceste lucruri, când pe lângă mine ar putea fi mulți alții care  să preia din ce am descoperit, din ce am aproundat sau fundamentat.

Îmi  doresc să vă fie de folos materialele pe care le găsiți în depozitele  Github. Pentru că am menționat necesitatea cafelei și a timpului, dacă  vă este la îndemână, puteți sprijini efortul meu printr-o donație prin paypal la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau ai putea deveni patron al acestor eforturi Become a Patron!.